Bestuursbericht 28 januari 2023

Beste Puurzanger,

Vorige week woensdag heeft het bestuur met diverse commissies vergaderd over het grote optreden in juni. Dat leverde zoveel besluiten en acties op, dat het handig is die even op een rij te zetten. Hier komen ze:

– kaartverkoop. vanaf 1 februari start de verkoop van de kaarten voor ons optreden! Joepie! Streven is dat iedereen probeert 10 kaarten te verkopen. Verkoop gaat via Islemunda.nl, geen vaste stoelen te koop.

– foto’s maken: idee voor poster/communicatie is gepresenteerd. Van alle leden wordt een zwart/wit foto gemaakt voor de poster, met je naam in een kleur. Hilma, oud lid/tevens vormgever, komt as woensdag 1/2 en de woensdag 8/2 foto’s maken. Zij doet dat voorgaand aan de repetitie, in de pauze en na afloop. Zorg dat je haar/make up goed zit. ;-). Liefst geen zwart of wit aan. Het is een soort pasfoto, dus alleen je hoofd.

– Heeft iemand toevallig een fotolamp voor de fotosessie van Hilma? Graag aan Petula doorgeven, zij is contactpersoon voor Hilma.

– nieuw repertoire: vanwege de beperkte tijd en grote hoeveelheid nummers die wij moeten instuderen, hebben wij met diverse commissies, Alejandro en het bestuur besproken of wij nieuwe nummers zouden moeten schrappen. Uiteindelijk hebben wij besloten alleen Nathalie te schrappen. Er komt dus nog een mannennummer, vrouwennummer, Hall of Fame, You know my name before I go. Veel in te studeren, maar de spirit zit er zo goed in, dus dat kunnen wij!! 🙂

– losse klussen in de aanbieding. de verschillende commissies zijn heel druk met alle voorbereidingen voor het nieuwe optreden. Niet alle leden zitten in een commissie, maar hebben wel aangegeven losse klussen te willen doen. We zoeken mensen voor de volgende klussen:

> helpen met de techniek: naar theater gaan, zorgen voor sjouwploeg enz. (vraag na bij Jan)

> sponsors zoeken voor optreden/programmaboekje enz.

> maken van programmaboekje

> regelen/voorbereiden/begeleiden filmopnames tijdens optreden

> make up voorafgaand aan optredens

Wil jij één van bovenstaande klussen doen, meld je bij één van de bestuursleden.

– Enzo koppels: wij zoeken nog twee of drie koppels om de Enzo voor drie nummers te verzinnen. Graag melden bij Loes of Maartje.

– kleding kleuren. woensdag zijn de kleurstalen uitgedeeld voor onze kleding. Vraag na in je stemgroep welke kleuren er (over) zijn en stem de kleuren met je buren af.

 Isala. Carla heeft de toegangsbandjes voor Isala theater bij zich voor 5 februari. Vraag er bij haar één, als je komt op 5 feb.

Volgens mij was dit wat ik moest delen met jullie. Zo niet, dan volgt er nog wel een mail. Het komt dichterbij…. spannend!!

Goed oefenen en tot woensdag!

namens bestuur,

Karin