“When A Child Is Born” is Lockdown Video #2

Vandaag heb ik de video van “When A Child is Born” online gezet. Het is een “openbare” Youtube video, dus jullie kunnen ‘m Liken, Sharen en becommentarieëren!

Rooster 26 augustus t/m 2 oktober (en nieuw huiswerk)

Hierbij het nieuwe rooster:
rooster 2 pze

LET OP! 26 augustus is de inhaalavond voor de leden die op 29 juli waren ingeroosterd (of door ruilen aan de beurt waren). In verband met gezondheidsklachten van Alejandro ging deze repetitie niet door. Deze avond wordt dus op 26 augustus ingehaald. Had je geruild, stem dit dan even af met degene waarmee je geruild had.

Huiswerk
De focus van de komende repetities ligt op de nieuwe nummers Carry en She’s Madonna.

Spelregels
De spelregels zijn verder weer hetzelfde: we repeteren met een klein gezelschap, zoveel mogelijk in de Paleiszaal. Kun je niet op de avond dat je bent ingedeeld, dan ruil je met iemand van je eigen stemgroep. We repeteren van 20.15 tot 21.45 uur, zonder pauze. Daarna schenkt Jos nog wel een drankje.

Rooster t/m 19 Augustus

Rooster t/m 19 augustus
Zomerrooster PuurZangEnzo

Tijdens deze repetities zingen we:
Barbara Ann
Billie Jean
Grace Kelly
Hey there Delilah
Hit the road Jack
Jolene
Moves like Jagger
Nancy Mulligan
Sofia

Bestuursvergadering 11 september 2020

Lieve koorleden,
Afgelopen vrijdag is het bestuur weer bij elkaar geweest. In deze vergadering hebben wij gesproken over de ledenvergadering. We gaan proberen deze op 4 november om 20:15 uur te houden. Er wordt gekeken naar een geschikte locatie, met inachtneming van de regels, in de gymzaal in De Esch. Hou deze avond vrij in de agenda! Het is fijn als er zoveel mogelijk leden aanwezig zijn. Op de agenda staat in ieder geval de benoeming van een nieuw bestuurslid. Wendy heeft aangegeven niet als bestuurslid verder te gaan. Heb je interesse in de bestuursfunctie en wil je informatie? Neem gerust contact op met ondergetekende.

Het huidige repetitierooster loopt tot 7 oktober. In het rooster na 7 oktober wordt rekening gehouden met de ledenvergadering. Op deze avond wordt verder niet gezongen. Ook op 28 oktober is geen repetitie i.v.m. de vakantie van Alejandro. Op 21 oktober (herfstvakantie) wordt weer wel gezongen. Over de huidige repetitieavonden hebben we het ook gehad. Er is een levendige ruilhandel in data tussen koorleden, maar niet alle mogelijkheden worden volledig benut. Het is jammer als er minder koorleden zijn dan mogelijk is, dus probeer zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de repetitieavonden en overleg hierover met je stemgroep! Wij proberen het rooster zo in te delen dat er meer koorleden per avond kunnen repeteren, dit past binnen de RIVM voorschriften! Vergeet niet dat thuis oefenen ook nu belangrijk is, dan kom je goed voorbereid op de repetitieavonden!
Ook hebben wij in de vergadering gesproken over de ventilatie tijdens de repetities. Nu het weer kouder wordt zorgen wij ervoor dat er voorafgaand aan de repetitie wordt geventileerd en tijdens de repetitie wordt er geventileerd als het weer het toelaat en alleen aan één kant van de zaal zodat het niet gaat tochten.

En om met een portie vrolijkheid te eindigen; vanavond is een bloemetje aan Jos overhandigd ter ere van zijn 40-jarig huwelijk!

Zijn er vragen schroom dan niet!

Hartelijke groet namens het bestuur,
Lenneke van der Meer
Voorzitter

Van de webmaster

 


Een fout met de SSL beveiliging (een certificaat dat verlopen was ….) is hersteld dus iedereen zou zonder foutmeldingen weer de site moeten kunnen bekijken.

Ook heb ik de Javascript MIXER van “You Can Close Your Eyes” de Quarantine PuurZangeEnzo versie op onze eigen website gezet. Urenlang schuiven met de schuifjes !

Groeten

Sjoerd

Onze Lockdown Video !

Popkoor Puur Zang Enzo kan niet wachten om weer samen te zingen. Zoveel mooie nummers. Sofia bijvoorbeeld. Tijdens ons laatste optreden vond het publiek het prachtig. Veel plezier met deze thuisversie. We hopen snel weer met elkaar en voor jou te zingen. #alleensamen

[Dit is de link]

Voor de nieuwe leden

Deze nummers svp uitprinten en elke repetitie meenemen
Break free
Rain
We are young
You can close your eyes
Marry you
Let her go
Oude Maasweg
Mag ik dan bij jou
Summer sushine
Forget you
Umbrella
Dear future husband
Me and my broken heart
Romeo and Juliette
Zing vecht
Born
Old and wise
Rude
Beatiful day
Take your time girl
Summer in the city
El mismo sol

Online zangfeestje

Zoals elke woensdag avond was het op 27 mei weer zangavond in de  huiskamers van een aantal koorleden, Alejandro gaf een PuurZangEnzoVirtuele oefenavond. Er werd deze keer geoefend met vibrato, met het openen en sluiten van de stembanden waarbij “met lucht” dan wel “zonder lucht” gezongen werd.

Het is niet hetzelfde als met elkaar muziek maken, maar zolang speciaal zangkoren en het vlak bij elkaar met veel “lucht” zingen juist als risicovol wordt aangemerkt vinden we in ons koor dat het maar even zo moet. Het sociale aspect kan zo in ieder geval enigzins in stand gehouden worden.
Namens alle deelnemers wensen we ons en alle bezoekers van deze website een spoedig maar wel een veilig einde van deze coronacrisis !

Elke woensdag

Om 20:15 hebben we een ZOOM repetitie !